The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

پمپ پلیمری، پمپ ضد اسید بوده و برای سیلات خورنده بسیار کارایی دارند. پمپ پلیمری با الکتروموتور های تک فاز و سه فاز کوپله می شود. بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی و سر شیلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. در پمپ های پلیمری با توجه به خواص و ویژگی های سیال قابل انتقال، انتخاب نوع متریال ساختمان پمپ اهمیت دارد زیرا مواد با توجه به تنوع زیاد سیالات شیمیایی از نظر خواص (اسیدی، بازی، نمکی و غیره) و خواص فیزیکی (درجه حرارت، سایش، غلظت و غیره) دارای عملکرد متفاوتی در برابر خوردگی می باشند.

کاربرد chemical pump در صنایع غذایی از قبیل تزریق کنسانتره به مواد غذایی، اسید به نوشابه و غیره

آبتین صنعت

چارت سازمانی اهداف و چشم انداز واحد تحقیق و توسعه فامکو

من یک عدد پمپ تفلونی ضد اسید با توان ۲.۲ کیلوات تهیه کردم و بستم روی مخزن اسید سولفوریک خالص و میخواهم انرا تا ارتفاع چهار متری انتقال دهم که متاسفانه پمپ اسید را انتقال نداد میخواستم علتش جویا شوم و راه حلش چیست

محصولات این شرکت در صنایع های بسیاری از جمله صنایع دارویی ، آرایشی بهداشتی ، صنایع شوینده ، صنایع نفت گاز و پتروشیمی و … کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید   تزریق پلاستیک چیست؟ نحوه کار دستگاه تزریق پلاستیک

پمپ اسیدی در زمینه هایی استفاده میشود که سیال مورد استفاده خاصیت های شیمیایی خورندگی داشته باشد، به همین دلیل نیز اجزای درونی این دستگاه از موادهای اولیه ای ساخته میشود که در برابر here موادهای اسیدی مقاوم باشد و آسیبی نبیند.

در زمان خرید باید به این نکته توجه داشته باشید که کلگی در برابر فشار و بار زیاد مقاومت زیادی ندارد و آسیب خواهد دید. وظیفه ی این قطعه نیروی دورانی تولید شده را به پمپ تحمیل کند. 

.. را دارند. پمپ ضد اسید از دو قسمت کلی پمپ پلیمری و الکتروموتور تشکیل شده‌اند که قسمت اصلی آن پمپ پلیمری است که در جلویی آن قرار داده شده است.

نیکاسان از جمله شرکت های فعال در زمینه فروش انواع تجهیزات سرمایش و گرمایش و برودتی می باشد.

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت انواع پمپ اسیدی

عمده تفاوت پمپ‌های پلیمری و تفلونی در نوع سیالاتی است که می‌توانند جابه‌جا کنند، این سیالات برای پمپ‌ ضد اسید پلیمری، شامل موارد اسید کلرفیک، اسید نیتریک، اسید کلریدریک، مواد قلیایی، مواد کلردار، حلال‌های نفتی، مواد شوینده، آب صابون، آب نمک، و همچنین برای آبکاری فلزات و رسوب زدایی است.

سیالات اسیدی در صنایع مختلف کاربرد های زیادی دارند و پمپاژ این سیالات به وسیله پمپ های فلزی امکان پذیر نیست چرا که اسید باعث خوردگی پمپ شده و آسیب های مالی و جانی جبران ناپذیری ایجاد می کند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی”

Leave a Reply

Gravatar